Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

İstanbul Marketing Awards’tan Multinet Up’a iki kategoride gold ödül

Türkiye’nin en değerli pazarlama ve iletişim ödülleri arasında yer alan “İstanbul Marketing Awards 2020” sahiplerini buldu.

Türkiye iş dünyasından onlarca kurumun yarıştığı ödül programında yeni nesil finansal teknoloji grubu Multinet Up, MultiNet yemek kartı satın almak isteyen KOBİ ve mikro ölçekli işletmeler için geliştirdiği yeni dijital satış platformu MultiOnline ile “Satış Noktasındaki Yenilikler” kategorisinde, yapay zekâ destekli Pulse projesi ile “Şikâyet Yönetimi” kategorisinde Gold ödülün sahibi oldu.

Markaların, pazarlama süreçlerini dikkate alarak, bu sürece katkı sağlayan çalışmaların değerlendirildiği İstanbul Marketing Awards’ta Mention, Gold ve Stars ödülleri sahiplerini buldu. Sektörün duayen isimlerinin bir araya geldiği değerlendirme jürisi, yarışmaya katılan çalışmaları ticari satış başarısı, yaratıcılık, tasarım ve inovasyon kriterlerine göre değerlendirdi.

Yeni nesil finansal teknoloji grubu Multinet Up, KOBİ ve mikro ölçekli işletmeler için geliştirdiği yeni dijital satış platformu MultiOnline ile “Satış Noktasındaki Yenilikler” kategorisinde, yapay zekâ destekli Pulse projesi ile “Şikâyet Yönetimi” kategorisinde Gold ödüle layık görüldü.

Multinet Up’ın MultiNet yemek kartı kullanmak isteyen işletmeler için devreye aldığı yeni dijital satış platformu MultiOnline sayesinde şirketler, sözleşme onaylama, kart oluşturma, kart yükleme ve kredi kartı ile ödeme dahil olmak üzere tüm işlemleri istedikleri zaman istedikleri yerden gerçekleştirebiliyorlar. Tüm işlemlerin birkaç adımda, yalnızca 10 dakikada gerçekleştirilebildiği MultiOnline ile kargo bedeli ve kart maliyeti de sıfıra iniyor.

Evrak, ıslak imza gibi prosedürlere ihtiyaç duymadan tamamlanan satın alma sürecinin ardından kart kullanıcıları mobil uygulama MultiPay mobil cüzdan üzerinden sanal kart oluşturarak harcama yapmaya başlayabiliyor.

Müşterilerin şikayetlerinin azaltılması ve daha şikâyet oluşmadan problemlerin çözülebilmesini sağlamak için yapay zekâ destekli Pulse Projesi gerçekleştirilmiştir. Bu proje ile müşterilerin memnuniyetsizlikleri oluşmaya başladığı ilk andan itibaren tespit edilerek hemen çözüm sunup, şikayetlerin azaltılması sağlanmıştır. Pulse Projesi şikâyet yönetim sürecinde sadece şikayetler geldiğinde en iyi şekilde yönetme anlayışından uzaklaşılarak daha şikâyet oluşmadan müşterinin sorununun giderilmesi ile fark yaratan bir ürün/çözüm olmuştur.

İlgili Yazılar