Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

HangiKredi ve Huawei’den ortak proje

Ayda 17 milyon kullanıcıya hizmet veren kredi karşılaştırma platformu HangiKredi ve dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden olan Huawei’den ortak proje.

Huawei’nin yeni nesil cihazlarında kullanılan tüm Huawei ve Android kullanıcılarının hızlı ve kolay şekilde bilgiye ulaşmasını sağlayan arama motoru Petal Search, şimdi HangiKredi’nin  kredi ile ilgili tüm güncel verilerini kullanıcılarına sunuyor.

Mobil bir arama motoru ve aynı zamanda kullanıcılar için bir uygulama arama aracı olan Petal Search, Avrupa başta olmak üzere dünya genelinde 170’ten fazla ülkede, 15 milyondan fazla kullanıcısı ile haber, alışveriş, seyahat, spor gibi pek çok konuda verdiği hizmetlerini, Türkiye’de ayda ortalama 17 milyon kullanıcıya hizmet veren HangiKredi ile büyütüyor.

Petal Search üzerinden internette kredi araştırması yapmak isteyen kullanıcılar, HangiKredi’nin sunduğu altyapı sayesinde, herhangi bir sayfaya yönlenmeden, arama yaptıkları ekrandan bankaların en güncel kredi faiz oranlarına ulaşabiliyorlar.

Kullanıcılar bu uygulama sayesinde HangiKredi’nin sunduğu en doğru verilere hızla ve kolayca ulaşmanın yanı sıra konut, taşıt, ihtiyaç kredisi için sorgulama yaparak, HangiKredi aracılığı ile şubeye gitmeye gerek kalmadan anında kredi başvurusu da yapılabiliyorlar

İlgili Yazılar