Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Polkadot (DOT) BtcTurk | PRO’da Listelendi

BtcTurk | PRO’daki kriptopara alım satım seçeneklerine Polkadot (DOT)’u ekleyen BtcTurk, 7. yılında 7 kıtadaki kullanıcısına değer katmaya devam ediyor.

Bitcoin ve kriptoparaların kolayca ve güvenle alım satımının yapılabildiği, Türkiye’nin ilk, dünyanın dördüncü Bitcoin ve kriptopara alım satım platformu BtcTurk, globalde 1,3 milyondan fazla kullanıcısına yenilikler sunmayı sürdürüyor.

BtcTurk, yaptığı yatırımlar ve Türkiye’nin dijital ekonomisine duyduğu güvenle kısa süre önce ödenmiş sermayesini 15 milyon TL’den 19 milyon TL’ye çıkardı ve son 3 yılda da 3 kat büyüme gösterdi.

Bugün, 140 kişiyi aşan ekibiyle, her zaman kullanıcılarının öneri ve taleplerini dikkate alarak işlem hacmiyle kendini kanıtlamış kriptopara birimlerini platforma ekleyen BtcTurk, profesyonel kriptopara yatırımcıları için geliştirdiği BtcTurk | PRO’da Polkadot (DOT)’u hizmete açıyor.

Polkadot (DOT) ile BtcTurk | PRO web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden Türk Lirası, BTC ve USDT işlem çiftlerinde alıp satım işlemi yapılabiliyor. BtcTurk | PRO’da Polkadot (DOT) minimum yatırma limiti 1 DOT olarak belirlenirken minimum Polkadot çekme limiti  3 DOT olarak uygulanıyor.

Yeni nesil web için ölçeklenebilir, birlikte çalışabilir ve güvenli bir ağ protokolü olan ve Parity Teknoloji tarafından geliştirilen Polkadot’u, İsviçre merkezli Web3 Vakfı desteklemektedir. Polkadot ağı, blokzincirlerini birbirine bağlayarak zincirlerarası veri transferi gerçekleştirilebilmesine olanak sağlamaktadır. Böylece, merkeziyetsiz uygulamalar, birbirinden bağımsız olarak çalışan açık, yarı açık veya özel blokzincirlerinden veri alabilmektedir.

İlgili Yazılar