Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Garanti BBVA Partners yeni dönem başvuruları başladı

Garanti BBVA Partners Hızlandırma Programı, yeni girişimcilerini bekliyor.

Türkiye’deki girişimcilik ekosisteminin geliştirilmesine katkı sağlamak ve girişimcilerin sürdürülebilir büyüme ve iş stratejileri geliştirmesine destek olmak amacıyla gerçekleştirilen Garanti BBVA Partners Hızlandırma Programı, yeni girişimcilerini bekliyor.

Garanti BBVA, uzun yıllardır yürüttüğü ve stratejik olarak önceliklendirdiği girişimcilik çalışmaları ile etki yaratmaya devam ediyor. 2015 yılında başlayan ve bugüne kadar 60’dan fazla girişimciye destek verilen Garanti BBVA Partners’ın yeni dönem başvuruları da 14 Aralık 2020-14 Ocak 2021 tarihleri arasında yapılabilecek.

Garanti BBVA Partners bünyesinde işini yeni kuran, bu kapsamda cesarete ihtiyaç duyan ve yenilikçi fikirlerini anlatmak ve hayata geçirmek için gerekli yolları ve kaynakları arayan girişimcilere destek veriliyor.  Bu kapsamda, girişimlerin ihtiyaç duyduğu ofis, mentorluk, eğitim desteğinin sağlandığı Garanti BBVA Partners’ın 2020 yılı ikinci dönem başvuruları 14 Aralık 2020 tarihinden itibaren https://www.garantibbvapartners.com/ adresi üzerinden yapılabilecek.

Programa, asgari uygulanabilir ürün ve hizmete sahip, üç yıldan kısa süredir faaliyet gösteren ve ölçeklenebilir iş modeline sahip tüm girişimler başvuruda bulunabilecek. Başvurular sonrasında jüri seçim sürecinden başarıyla geçen girişimciler, programın sunduğu desteklerden yararlanabilecekler.

İlgili Yazılar
Devamını oku

Halkbank 84. yaşını kutluyor

Halkbank, bu yıl 84’üncü yaşını kutluyor.  Aktif büyüklük bazında sektörün dördüncü büyük bankası olma konumuyla faaliyetlerini sürdüren Halkbank,…