Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Spotify Kişisel 2020 Özetin Deneyimini Kullanıma Sundu

2020 yılının en çok dinlenen müzik ve podcast’lerinin ardından Spotify, dünyanın dört bir yanındaki dinleyiciler için kişiselleştirilmiş 2020 Özetin deneyimini kullanıma açtı.

2020 Özetin deneyimi, yıl boyunca dinleme alışkanlıklarınızı oluşturan sanatçılar, şarkılar, müzik türleri ve podcast’ler hakkında derinlemesine bilgi sağlıyor.

Kişisel 2020 Özetin neleri kapsıyor?

Kullanıcılar bugünden itibaren Spotify mobil uygulaması (iOS ve Android) üzerinden 2020 Özetin verilerine erişim sağlayabilir. Spotify diğer yandan, müzikseverlerin kişisel özetleriyle ilgili şimdiye kadar sevdikleri tüm özelliklere ek olarak bu yıl birkaç yeni özellik eklemeyi de ihmal etmedi:

  • Daha derine iniyoruz: Spotify bu sene sunduğu 2020 Özetin verileri ile kullanıcıların 2020 yılında nasıl bir dinleme deneyimi yaşadıklarına daha derin bir bakış atmalarını sağlayan çok daha heyecanlı özellikler sunuyor. Bakalım nasıl yenilikler var:  
    • Uygulama içi testler ile dinleyiciler, en çok dinledikleri podcast’leri, sanatçıları hatta en çok hangi on yılın şarkılarını dinlediklerini tahmin etmeye çalışacaklar.
    • En Sevdiğin Şarkı ile 2020 Yılının Hikayesi özelliği sayesinde, en çok dinlediğin şarkının yıl boyu yolculuğunu takip edebilirsin –  hem de ilk dinlenmesinden 100’üncü dinlenmesine ve hatta  diğer göze çarpan anlarına kadar.
    • Diğer yandan kullanıcıların podcast dinleme eğilimleriyle ilgili de daha detaylı bir analiz mevcut; örneğin podcast dinlemeye kaç dakika ayırdığın ya da senin için yılın dinlenmeye değer podcast yayını hangisi gibi.
    • Trend Öncüsü müsün? (Çalma listelerinin X kadarı, X kadar yeni takipçi kazandı) olun ister Koleksiyoner misin? (bu sene çalma listelerine X kadar şarkı ekledin) yoksa Lider mi?  (X şarkıyı 50,000 dinlenmeye ulaşmadan önce dinledin)  Spotify, Premium kullanıcılarını farklı rozetlerle taçlandıracak.
    • Kişiselleştirilmiş yeni çalma listeleri ile kullanıcılar, bu yıl ne dinlediklerinin tadını daha fazla çıkarabilecek:Bu sene en sevdiğin şarkıları ortaya koyan 2020’de En Çok Dinlediklerin’den, Spotify’ın senin dinlemediğin ama beğeneceğini düşündüğü 2020’nin popüler ve benzer şarkılarını önerdiği  Spotify Özet keşif çalma listesini içeren Kaçırdığın Hit Şarkılara kadar.
  • Yılın Özeti bu yıl Spotify kullanıcı olsun veya olmasın herkese açık: 2020 Özetin dünyasına bu sene, Spotify kullanıcısı olmayanlar da ulaşabilecek. Spotify’ın global dinlenme trendlerine erişim sağlayarak, Spotify kullanıcısı olmayanlar da yıl içindeki Spotify kullanıcılarının dinleme alışkanlıklarını özetleyen içeriklere erişebilecek. Hem web hem de mobile web üzerinden erişebileceğiniz bu yeni deneyime Spotify.com/Wrapped adresi üzerinden göz atabilirsiniz.
İlgili Yazılar
Devamını oku

VavaCars’ta üst düzey atama

VavaCars’ın yeni Finans Grubu Başkanı Cem Yıldız oldu. VavaCars’ın yeni Finans Grubu Başkanı Cem Yıldız oldu. İkinci el…