Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

TRON (TRX) ve Cardano (ADA) BtcTurk | PRO’da Listelendi

BtcTurk, BtcTurk | PRO’daki kriptopara alım satım seçeneklerine Cardano (ADA) ve TRON’u (TRX) ekleyerek 7. yılında 7 kıtadaki kullanıcısına değer katmaya devam ediyor.

Bitcoin ve kriptoparaların kolayca ve güvenle alım satımının yapılabildiği, Türkiye’nin ilk, dünyanın dördüncü Bitcoin ve kriptopara alım satım platformu BtcTurk, dünyanın dört bir yanındaki 1 milyonu aşan kullanıcısına yenilikler sunmayı sürdürüyor. Kriptopara birimleri arasına yenilerini ekleyen BtcTurk, profesyonel kriptopara yatırımcıları için geliştirdiği BtcTurk | PRO’da Cardano (ADA) ve TRON’u (TRX) hizmete açıyor.

Yaptığı yatırımlarda her zaman kullanıcılarının öneri ve taleplerini dikkate alan, işlem hacmiyle kendini kanıtlamış kriptopara birimlerini platforma eklemeyi amaç edinen BtcTurk’ün kullanıcıları artık BtcTurk | PRO üzerinde Türk Lirası, BTC ve USDT işlem çiftlerinde TRON (TRX) ve Cardano (ADA) alım satım işlemi yapabiliyor. BtcTurk, kullanıcılarına herhangi bir transfer ücreti ödemeden Cardano (ADA) ve TRON (TRX) çekme imkânı sunuyor.

İlgili Yazılar