Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Bonus’tan Türkiye’de bir ilk

Garanti BBVA’nın kredi kartı Bonus, kart başvurusu olumlu sonuçlanmayan müşterilerini finansal açıdan bilgilendirmek ve yönlendirmek amacıyla Bonus Check-up uygulamasını hizmete sundu.

Türkiye’de bir ilk olan Bonus Check-up kullanıcılara kredi kartı başvuru süreciyle ilgili tavsiyeler verip eksiklikler konusunda yol göstererek finansal anlamda danışmanlık hizmeti sunmayı hedefliyor. Garanti BBVA müşterileri bundan böyle, kredi kartı başvuruları olumlu sonuçlanmadığı durumda, BonusFlaş uygulaması üzerinden Bonus Check-up hizmetini kullanarak, başvurularının tekrar değerlendirilmesi için alabilecekleri kişiye özel aksiyonları açık ve net bir şekilde öğrenecekler. Başvurularının hangi finansal sebeple kabul edilmediğini veya başvuru için gerekli bilgilerin tam ve güncel olup olmadığını BonusFlaş üzerinden kolayca görüntüleyip eksiklerini tamamlayarak tekrar başvuruda bulunabilecekler.

Bonus’un yeni hizmetiyle ilgili görüş bildiren Garanti Ödeme Sistemleri (GÖSAŞ) Genel Müdürü Murat Çağrı Süzer, “Ödeme sistemlerinde yeniliklerin öncüsü Garanti BBVA olarak, Bonus markamız bünyesinde müşterilerimiz için bir ilke daha imza atarak Bonus Check-up hizmetini başlattık. Kredi kartı günümüz dünyasında ödeme aracı olarak başlıca ihtiyaç haline gelmişken, kart başvurusu olumsuz sonuçlanan müşteriler çoğu zaman bunun sebebini öğrenemeyip bir sonraki adımda ne yapacağını bilemiyor. Bu noktada, kart başvurusu olumlu değerlendirilmeyen bir kullanıcının bunun nedenlerini bilmesi finansal durumunu yönetmesi açısından son derece önemli… Bonus Check-up da işte tam bu amaçla, kart başvurusu herhangi bir sebepten olumlu değerlendirilmeyen Garanti BBVA müşterilerine finansal tavsiyeler vererek yol göstermeyi, bir nevi danışmanlık yapmayı hedefliyor. Müşterilerimiz Bonus Check-up sayesinde BonusFlaş uygulaması üzerinden kolaylıkla süreci takip edip, şeffaf ve gayet net bir şekilde kart başvurularının neden olumlu sonuçlanmadığını, nelerin eksik olduğunu ve sonraki adımda neler yapmaları gerektiğini detaylarıyla öğrenebilecek.” diye konuştu.

İlgili Yazılar