Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Huobi, kripto para satın alma desteğini genişletti

Huobi Group, dijital varlık alım satım platformu Huobi Global’de Visa ve Mastercard işlem desteğinin genişletildiğini duyurdu.

Huobi Technology Co., Ltd’nin sunacağı yeni ödeme hizmeti sayesinde kullanıcılar, herhangi bir üçüncü parti portalına yönlenme gerekliliği olmaksızın kredi kartı ya da banka kartlarını kullanarak, Huobi Global arayüzü aracılığıyla doğrudan kripto para satın alabilecekler. 

Ödeme entegrasyonu, Huobi kullanıcılarına, en yaygın şekilde benimsenen iki ödeme ağı üzerinden sorunsuz bir şekilde kripto para almayı sağlıyor. Türkiye’nin de aralarında bulunduğu birçok ülkede Visa ve MasterCard sahipleri entegre ödeme hizmetini kullanarak bundan böyle banka/kredi kartlarıyla doğrudan BTC, ETH, XRP, LTC, USDT, EOS, BCH, ETC ve BSV satın alabilecekler. Desteklenen 17 itibari para birimi arasında Türk Lirası, Amerikan Doları ve Avro da yer alıyor.

Huobi Küresel Pazarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ciara Sun konuyla ilgili şu açıklamayı yapıyor: “Huobi olarak her zaman, kripto para kullanıcıları için kullanıcı deneyimini iyileştirmenin yollarını arıyoruz. Amacımız, dijital varlıkları çok daha geniş bir kitle için erişilebilir hale getirmektir. Kullanıcı deneyimindeki ek bir adımı ortadan kaldırarak kullanıcıların borsamızı terk etmeden kripto para alabilmelerini çok kolaylaştırıyor ve bu sayede kesintisiz bir deneyim yaşatıyoruz.”  

Huobi Global önceleri Visa ve Mastercard işlemlerini diğer ödeme hizmeti sağlayıcıları üzerinden destekliyordu ancak hizmet alım süreci, kullanıcıların farklı bir arayüz üzerinden kimlik doğrulama adımlarını tamamlamasını gerektiriyordu. Bu düzenleme ile, kullanıcılar için hizmet alım başlangıcı, kimlik doğrulama adımları da dahil olmak üzere Huobi tarafından yürütülüyor. Bununla birlikte yeni entegrasyon kullanıcıların tek arayüz üzerinden kayıt olmalarına ve işlem yapmalarına imkân tanıyor. Böylelikle dijital varlık alım satımı hem hızlı hem de kolay bir deneyime dönüşüyor.

Huobi’nin ödeme hizmetlerini entegre etme kararı, kullanıcı deneyimini basitleştirmenin yanı sıra, ilgisiz üçüncü taraf platformlara olan bağımlılığı da azaltıyor. Kripto endüstrisine ilk girenlerden biri olan Huobi, hem temel hem de yan ticaret teknolojisi için araştırma ve geliştirmeye daha fazla yatırım yapmak için sektörel uzmanlığından yararlanıyor.

İlgili Yazılar