Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

ScaleUp Ankara, Girişimci Başvurularına Açıldı

Endeavor Türkiye tarafından gerçekleştirilen Scaleup Hızlandırma Programı, şimdi de Ankaralı girişimciler için Akbank işbirliği ile düzenleniyor.

Katılımın ücretsiz olduğu program, strateji ve iş geliştirme mentörlüklerinin yanı sıra girişimcilere Endeavor network’ü aracılığıyla uluslararası bağlantı olanakları sunuyor.

Enderavor Türkiye’nin ScaleUp Hızlandırma Programı, ürün ve hizmetleri pazarda talep gören ve hızla ölçeklenen, teknoloji odaklı Scale-up aşamasındaki girişimlerin ihtiyaçlarına yönelik olarak tasarlandı. Türkiye’deki şehir ekosistemlerinin dünya standartlarında girişimler çıkarmasına destek olmayı amaçlayan program, Ankara ve yakın çevresindeki illere odaklanıyor ve bu yıl online olarak gerçekleştiriliyor. 

Son başvuru tarihinin 30 Ekim 2020 olduğu ScaleUP Ankara Programı,  3 ay boyunca atölyeler, girişimlerin ihtiyaçlarına yönelik birebir mentorluklar ve Endeavor’ın global ve yerel ağına erişim imkanları sunuyor.

Programa katılmak için Ankara ve çevre illerde faaliyet göstermek, en az bir sene önce kurulmuş ve yıllık en az 500.000 TL ciroya ulaşmış olmak ya da 1.000.000 TL ve üzeri yatırım almış olma kriterleri aranıyor.

Program boyunca Scale-up şirketlerin kurucu ve CEO’ları ile atölye konu başlığına göre üst düzey yöneticileri, hukuk, teknoloji, ürün, markalaşma, yetenek, kültür ve yatırım konularında grup atölye çalışmalarına katılacak. Girişimciler, aynı zamanda genel strateji ve dikey konu odaklı mentörlüklerle desteklenecek ve sadece kuruculara özel tasarlanmış “Founders Forum”larda benzer aşama girişimlerde yaşanan sorunları tartışma ve iş geliştirme fırsatları yakalayacaklar.

Girişimcilere globalleşme konusunda da yön verecek olan ScaleUp Ankara’da uluslararası pazarlara erişim, yurt dışında ortaklıklar ve satış stratejileri konularında başarılı Endeavor girişimcileri ve konunun uzmanlarıyla özel atölyeler düzenlenecek. Ayrıca girişimciler, Endeavor’ın ABD, Avrupa, Latin Amerika, Orta Doğu ve Uzakdoğu’daki ofisleri ve bu bölgelerde bulunan mönterlerinden pazara giriş ve sermayeye erişim konusunda içerik ve mentörlük desteği alabilecekler.

İlgili Yazılar