Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Türkiye’yi uçuran kredi kartı Miles&Smiles 20 yaşında

Miles&Smiles Garanti BBVA kredi kartları kullanıcıları 20 yılda kazandıkları 135 milyarın üzerinde mille dünya çevresini 1 milyon kez turladı.

En çok uçuran kart portföyü olarak, Miles&Smiles Garanti BBVA kredi kartları 2000 yılından bu yana kullanıcılarına toplam 135 milyarı aşkın mil kazandırdı.

Kazandırılan bu miller, 35 milyon yurt içi tek yön veya 12 milyon Avrupa ya da 4 milyon Amerika tek yön uçak biletine denk geliyor. Alışveriş keyfini uçuş ayrıcalıklarına çeviren Miles&Smiles Garanti BBVA kredi kartları, Garanti Bankası’nın Türkiye’nin en geniş işyeri ağı gücüyle sunduğu taksit ayrıcalıklarının yanında, yüzlerce ekstra mil kampanyası düzenleyerek de yıl boyunca kullanıcılarına kazandırmaya devam ediyor. 29 Ekim 2000 tarihinde müşterilerle buluşan Miles&Smiles Garanti BBVA kredi kartı programında on binlerce müşteri, ilk yılında olduğu gibi bugün de programda yerlerini koruyor.

Miles&Smiles Garanti BBVA kredi kartlarının 20. yılı vesilesiyle görüşlerini bildiren Garanti Ödeme Sistemleri (GÖSAŞ) Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Seçkin Çağlın, Yenilikçi ürün ve hizmetleriyle müşterilerinin hayatını kolaylaştıran Garanti BBVA olarak, Türk Hava Yolları ile 20 yıldır aralıksız sürdürdüğümüz stratejik ortaklık kapsamında, Türkiye’nin ilk üst segment ortak markalı havayolu kredi kartını yaratmanın gururunu yaşıyoruz. İki kurumun Miles&Smiles Garanti BBVA kredi kartlarıyla devam eden ortaklığı prestijli bir işbirliği oluştururken, kart sahiplerine her geçen yıl daha da gelişen ve zenginleşen bir ayrıcalıklar dünyası sunmaktan dolayı da mutluyuz. Müşterilerimize, en çok uçuran kart portföyü olarak 2000 yılından bu yana mil kazandırmaya devam ediyoruz. 20 yılda 1,5 milyon kart sahibine 135 milyarın üzerinde mil kazandırarak bedava uçuş anlamında inanılmaz bir değer yarattık. Amacımız uzun yıllar boyu ülkemizin bayrak taşıyıcısı Türk Hava Yolları ile başarılı ortaklığımızı devam ettirerek, yarattığımız bu değeri ve sağladığımız faydaları her yıl daha da artırmak.” diye konuştu.

Türk Hava Yolları Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur ise paylaştığı kutlama mesajında; “Türk Hava Yolları olarak Garanti BBVA ile sürdürdüğümüz stratejik ortaklığın 20 yılını tamamlamış olmasının haklı gururunu yaşıyoruz. Miles&Smiles üyelerine hayatın her anında ayrıcalıklı hissettirmeyi vadediyor. Garanti BBVA işbirliği ile çıkartılan ortak markalı kredi kartının ve sağladığı faydanın bu vaadi gerçekleştirme konusuna büyük katkıları olduğunu görüyoruz ve başarılarımızın katlanarak artacağı nice yıllar diliyoruz.” dedi.

İlgili Yazılar