Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Ödeme dünyasına yerli çözüm

Serbest meslek sahipleri ve küçük işletme sahipleri işlerine daha fazla zaman ayırabilmek için ve ödeme işlemlerinin dijital ortamda kolay, hızlı ve güvenli şekilde yasal geçerli olarak gerçekleştirmek istiyor.

Türkiye e-belge pazarında 200 bine yakın Elektronik Serbest Meslek Makbuzu (e-SMM) kullanıcısı, 300 bin civarındaki e-fatura kullanıcısı mevcut. Ayrıca 290 bin e-arşiv fatura, 82 bin e-irsaliye ve 25 bin Elektronik Müstahsil Makbuzu (e-MM) kullanıcısı bulunuyor. Tüm bu kullanıcılar finansal süreçlerini kolaylıkla yönetebilmek için yenilikçi çözüm arayışında.  

Yerli girişimciler tarafından geliştirilen Ovinot, serbest meslek mensupları ve küçük işletme sahiplerinin işleriyle ilgili para ve ticari belge işlemlerini, müşterilerden tahsilat, alacak takibi gibi süreçleri tek bir uygulama ile yönetebilme olanağı sunuyor. Kredi kartı ve banka hesabıyla online tahsilat yapma konforu sunan çözüm hem mobil hem de web üzerinden kullanılabiliyor.

Serbest meslek mensuplarına özel uygulama
Ovinot, ülkemizde var olan e-belge kullanıcısı pazarında para ve belge takip, kontrol ve yönetim süreçlerini bütünleştirip, otomatikleştiren, kolay, hızlı ve güvenli şekilde yasal geçerli yönetilmesini sağlıyor. Doktor, diş hekimi, veteriner hekim, psikolog, mühendis, mimar, avukat ve mali müşavir gibi tüm serbest meslek sahiplerinin e-makbuz düzenleme ve online tahsilat işlemlerini hızlı ve kolayca yönetmeleri ve takip etmeleri için özel olarak geliştirildi.

200 bine yakın e-SMM kullanıcısı mevcut

Ovinot’un e-belge kullanıcı pazarından önemli bir pay alacağını belirten Ovinot CEO’su Yüksel Samast; ülkemizde sayıları 200 bine yaklaşan e-SMM kullanıcısı, 300 binin üzerinde e-fatura kullanıcı olduğuna dikkat çekiyor. Samast sözlerini şöyle sürdürüyor: “Ovinot, ülkemizde mevcut kullanıcılara ve her geçen gün rakamları artan yeni kullanıcılarla sürekli büyüyen e- dönüşüm pazarı ile e-tahsilat ve ödeme pazarının en önemli oyuncularından biri olmayı hedefliyor. Müşteri elde etme, kullanıcı ve işlem sayısını artırmanın yanında, doğrudan banka entegrasyonu, e- ticaret entegrasyonu, stok-depo yönetimi, e-tebligat entegrasyonu gibi sene sonunda hayata geçmesi planlanan ilave özelliklerin ve işlevlerin geliştirmelerinin tamamlanması ile birlikte, serbest meslek mensupları ve küçük işletme sahipleri finansal tüm süreçlerini Ovinot üzerinden kolaylıkla yönetebilecek.

Mesleğe yeni girenlere destek

Ovinot, mesleğe yeni başlayan serbest meslek mensuplarına ilk üç ay içinde Ovinot’a üye olmaları halinde hem e-imza hediye ediyor hem de Ovinot üyeliğinde özel indirim ve avantajlar sağlıyor. Ovinot kullanıcılarının müşterileri, kendilerine e-posta veya SMS ile gönderilen e-makbuzlarını, e-faturalarını veya borç bakiyelerini kredi kartları veya banka hesaplarını kullanarak, 7 gün 24 saat, istedikleri anda ve istedikleri yerde kolayca mobil ortamda ödeme yapabilmektedir.

İlgili Yazılar