Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

EY Türkiye’nin yönetim kadrosuna 3 yeni ortak atandı

Denetim ve danışmanlık şirketlerinden EY (Ernst & Young) Türkiye, yönetim kadrosunu yeni dönemde 3 ortak olmak üzere, 2020’de toplam 5 yeni ortak ve 10 yardımcı ortak ile daha da güçlendirerek toplam ortak sayısını 51’e, toplam yardımcı ortak sayısını ise 29’a çıkardı.

EY Türkiye bünyesinde Tedarik Zinciri ve Operasyonlar Danışmanlığı Lideri ve Yardımcı Ortak olarak görev yapan Arda Karaçelebi, Danışmanlık Hizmetleri Ortağı olarak yönetim kadrosuna dâhil oldu. EY Türkiye Denetim Bölümü’nde görev yapan Emre Çelik ve Mehmet Başol Çengel Denetim Hizmetleri Ortağı olarak atandı. Yönetim kadrosunu 2020 büyüme hedefleri çerçevesinde güçlendirmeye devam eden EY Türkiye’nin bünyesine İlhami Koç, Strateji ve Kurumsal Finansman Bölümü Şirket Ortağı, Elif Koç ise EY-Parthenon Türkiye Sorumlu Ortağı olarak katıldı.

2019-2020 mali yılında hizmet verdiği Bağımsız Denetim, Danışmanlık, Strateji & Kurumsal Finansman ve Vergi alanlarında %21 büyüme kaydeden EY Türkiye, önümüzdeki dönemde yeni ortakların da katılımıyla hizmet verdiği tüm alanlarda sektör ortalamasının üzerinde büyümeyi hedefliyor. Bu kapsamda Danışmanlık Bölümü’nden Utku Meşhur, Denetim Bölümü’nden Can Genç, Çağlar Kirik, Gülşen Deniz ve İlkay Alpkaya, Strateji ve Kurumsal Finansman Bölümü’nden Yener Aydın, Vergi Bölümü’nden ise Akif Tunç, Can Sözer, İpek Acar ve Melike Kılınç Yardımcı Ortak olarak atandı.

EY Türkiye bünyesine yeni dönemde 3 ortak, yıl içerisinde de toplam 5 ortak kazandırmanın gururunu yaşadıklarını belirten EY Türkiye Ülke Başkanı Metin Canoğulları, “2020, pandeminin insan hayatını ve iş yapış şekillerini temelden etkileyip çok hızlı bir şekilde değiştirdiği olağanüstü bir yıl oldu. İş dünyasındaki bu köklü değişimin yönetiminde müşterilerimizin çözüm ortağı olarak yanlarında olarak hem çalışanları hem de paydaşları için değer yaratmalarına katkı sağlamayı sürdürdük. EY Türkiye olarak 2020 yılında kaydettiğimiz başarımızda büyük pay sahibi olan çalışma arkadaşlarımızın önümüzdeki dönemde de müşterilerimize ve kurumumuza değer katmaya devam edeceklerine yürekten inanıyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

EY Türkiye’nin Yeni Ortakları;

Arda Karaçelebi – Danışmanlık

Emre Çelik  – Denetim

Mehmet Başol Çengel – Denetim

İlhami Koç – Strateji ve Kurumsal Finansman

Elif Koç – EY & Parthenon

İlgili Yazılar