Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Yılın en başarılı dijital dönüşüm projeleri ödüllendirildi

Yılın en başarılı kurumsal uygulamalarının ve dijital dönüşüm projelerinin ödüllendirildiği SAP Türkiye Kalite Ödülleri 2020 sahiplerini buldu.

Detaysoft danışmanlığında hayata geçirilen projelerle Koç Holding, Opet Fuchs ve Asaş Alüminyum 3 kategoride altın ödüle layık görüldü!

Geleneksel hale gelen ve başarılı projelerin ödüllendirildiği SAP Türkiye Kalite Ödülleri açıklandı. Detaysoft danışmanlığında hayata geçen Asaş Alüminyum SAP S/4HANA Dijital Dönüşüm Projesi “The Core Business Transformation” kategorisinde,   Koç Holding Sıfır Temelli Bütçeleme Projesi “Fast Delivery” kategorisinde ve Opet Fuchs Müşteri Deneyimi Projesi ise  “Business Transformation” kategorisinde altın ödüle layık görüldü.

SAP Kalite Ödülleri’nde bir ilk: 3  altın ödül!

SAP Türkiye Kalite 2020 Ödülleri’nde 3 kategorideki altın ödüllerin danışmanlığını yaptıkları  projelere layık görüldüğünü belirten Detaysoft Genel Müdürü Alkin Aksoy, “Üretimden perakendeye 20’den fazla sektörde dijital dönüsüm projeleri yürütüyor, sunduğumuz yenilikçi teknolojilerle, kurumların akıllı işletme yolculuğuna eşlik ediyoruz. Sürdürülebilirlik ve gelişim için büyük önem taşıyan teknolojiyi,  iş hedefleriyle buluşturarak ülkemizi daha iyi yarınlara taşıyabileceğimize inanıyoruz. İnovasyonun önünü açarak kurumlarında değer yaratan  Asaş Alüminyum, Koç Holding veOpet Fuchs’un   dijital dönüşüm liderlerini ve ekiplerini tebrik ederim! Ayrıca, bu yıl SAP Kalite Ödülleri’nde  bir ilk gerçekleşti. 3 kategorideki  altın ödüllerin hepsinin ilk kez  tek bir SAP İş Ortağı’nın danışmanlığında gerçekleştirilmiş olan projelere verilmiş olması  bizleri ayrıca gururlandırıyor.” dedi.

İlgili Yazılar