Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

VShield: DevSecOps Uygulama Geliştirmede ‘’Hem Hızlı, Hem Güvenli’’olmanın yollarını masaya yatırıyor

Innovera tarafından düzenlenen Türkiye’nin en büyük siber güvenlik konferansı VShield kapsamında gerçekleştirilen “DevSecOps: The Road to Secure Revenue” etkinliği 20 Ekim’de sanal olarak gerçekleştiriliyor. Alanında dünyanın en iyi uzmanlarından 30’u aşkın konuşmacının yer alacağı etkinlikte, yeni dönemin siber güvenlik dinamikleri ve iş yapmanın en güvenli yolları masaya yatırılacak.

Innovera tarafından düzenlenen Türkiye’nin en büyük sanal siber güvenlik konferansı VShield kapsamında gerçekleştirilen “DevSecOps: The Road to Secure Revenue” etkinliği için geri sayım başladı. 20 Ekim’de gerçekleşecek etkinlikte yeni dönemin siber güvenlik dinamikleri ve iş yapmanın en güvenli yolları masaya yatırılacak.

Konferansta dünyanın en önemli DevSecOps uzmanları arasında kabul edilen R2C CTO’su Clint Gibler, SheHacksPurple Kurucusu Tanya Janca, uçak hack etmesiyle ünlenen Chris Roberts, OWASP Yönetim Kurulu Üyesi Martin Knobloch, Palo Alto Networks tarfından geçtiğimiz sene satın alınan Twistlock’un kurucusu John Morello, Secure Code Warriors’ın kurucu ortağı Matias Madou gibi çok değerli isimler yer alacak.

Farkındalığı daha üst noktaya taşıyacak

Innovera Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Say, “Günümüzde online gelirlerini artırmak için yazılım geliştiren kurumların  sayısı her geçen gün katlanarak artmakta ve problem hep aynı. Bir yanda rekabet avantajı adına pazara büyük hızlarla yeni online ürünler veya sürümlerini sunma ihtiyacı, diğer yanda güvenli kod geliştiremediği ve uygulama güvenliği konusuna yeterince önem vermediği için hack edilip manşetlere taşınan, müşterilerinin büyük bölümünü kaybeden şirketler arasına girme riski. VShield’de bu büyük soruna yönelik, ‘’DevOps hızında Güvenlik nasıl sağlanır?’’, ‘’Hem Hızlı, hem Güvenli nasıl olunur? sorularına dünyaca ünlü uzmanlarla cevaplar sunacağız. Katılımcılarımıza bunun erişilebilir bir hedef olduğunu gösterebileceğimize inandığım için VShield’i ve sonrasında yorumlarını heyecanla bekliyorum” dedi.

VShield’a katılım ücretsiz

VShield, “DevSecOps: The Road to Secure Revenue” 20 Ekim tarihinde 09:00-16.40 saatleri arasında düzenlenecek. 1 gün boyunca 2 ayrı odada 26 oturum ve 30’dan fazla konuşmacının yer aldığı konferansta, aynı zamanda konferansın moderatörü olan Kadir Çöpdemir katılımcılara özel bir gösteri de gerçekleştirilecek.

Tamamen ücretsiz olan etkinlik hakkında daha fazla bilgi almak ve kayıt olmak için https://vshield2020.com/devsecops/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Yazılar