Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Index’in E-ticaret Direktörü Volkan Çevik oldu

Bilişim teknolojileri grubu Index’in E-ticaret Direktörlüğü görevine, 2017 yılından beri Index Grup markalarından Homend’in genel müdürü olarak görev alan Volkan Çevik atandı.

Index’in E-ticaret Direktörü Volkan Çevik oldu. Çevik yeni görevinde; Index Grup’un e-ticaretle ilgili yeni dönem stratejilerinin, hedef kitle ve marka değerleriyle uyumlu online pazarlama ve iletişim yöntemlerinin belirlenmesi, bu kanalın grubun tüm şirketleri için en önemli satış kanallarından biri haline gelmesi konularından sorumlu olacak.

Volkan Çevik kimdir?

1994 yılında Kabataş Erkek Lisesi’nden mezun olan Volkan Çevik, Yıldız Teknik Üniversitesi’nde endüstri mühendisliği eğitimi aldı. 2000-2003 yılları arasında Boğaziçi Üniversitesi’nde mühendislik ve teknoloji yönetimi alanında yüksek lisansını tamamlayan Çevik, iş hayatına bilişim teknolojileri uzmanı olarak adım attı. 2003 yılında İndeks Bilgisayar AŞ’de kanal satış müdürü olarak göreve başlayan Çevik, dört yıllık Index Grup kariyerinin ardından sırasıyla Electro World ve GittiGidiyor markalarında satış ve iş geliştirme alanlarında çeşitli görevler üstlendi. Sonrasında n11.com Elektronik ve Otomobil Kategorisi Grup Satış Direktörü olarak görev alan Çevik, 2017 yılından itibaren Index Grup markalarından Homend’in genel müdürlüğü görevini üstlendi.

İlgili Yazılar
Devamını oku

LinkPlus İsim Değişikliğine Gitti

Bilgi teknolojileri alanında 1995 yılından bu yana faaliyet gösteren LinkPlus isim değişikliğine gittiğini duyurdu. Redington Türkiye olarak hizmetlerine…