Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Huobi dijital para birimi Chiliz’i listeledi

Huobi, Türkiye’deki kullanıcılarını dinledi ve taraftar tokenlarıyla ön plana çıkan Socios.com’un dijital para birimi Chiliz’i (CHZ) listeledi.

Alım satım hacmi ve likiditede dünyanın lider dijital varlık alım satım platformu Huobi; Galatasaray, Trabzonspor, Barcelona, Paris Saint-Germain, Juventus, Atletico Madrid, Roma gibi dünyadan birçok farklı kulüp için blokzinciri tabanlı taraftar etkileşim ve ödüllendirme platformu olan Socios.com’un dijital para birimi Chiliz’i listelediğini duyurdu.

Huobi Türk topluluğunu dinliyor

“Taraftar Token”ı olarak bilinen dijital varlıklara sahip olma seçeneği sunan ve kulüplerle etkileşime girme ve daha yakın olma imkanını kullanıcılarla buluşturan Socios.com’un para birimi CHZ’i platformuna taşıyan Huobi, bu kararı kullanıcı anketlerinin sonuçlarını değerlendirerek hayata geçirdi. Şriket, geçtiğimiz haftalarda Twitter üzerinden bir anket yaparak takipçilerine “Huobi’de en çok görmek istedikleri projeleri” sormuştu. Gelen popüler cevaplardan biri olan Chiliz’i değerlendirme sürecine alan Huobi, platformda listelenen 301. token olarak CHZ’yi kullanıcılarına sundu.

Söz konusu listelemeyle ilgili açıklamada bulunan Chiliz Ceo’su Alex Dreyfus “Huobi gibi küresel bir liderin CHZ’nin erişilebilirliğini ve likiditesini artıracak olmasından dolayı bu anlaşmadan dolayı çok memnunuz. Türkiye bizim için çok önemli bir pazar ve Huobi ile gerçekleştirdiğimiz bu anlaşmayla Türkiye spor endüstrisine 100 milyon Türk Lirası kazandırma hedefimize bir adım daha yaklaşıyoruz” dedi.

İlgili Yazılar