Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Uluslararası ARC Ödülleri’nden Odeabank’a 4 ödül

Odeabank, Faaliyet Raporlarının Oscar’ı olarak bilinen ve dünyanın en büyük uluslararası raporlama yarışması olan ARC Ödülleri’nde, 4 ayrı kategoride ödül aldı.

Odeabank, ABD merkezli MerComm kuruluşunun düzenlediği yarışmada “İç tasarım”, “Kapak fotoğrafı”, “Geleneksel Yıllık Rapor; Uluslararası Bankalar” ve “Baskı & Üretim” kategorilerinde ödüle layık görüldü.

Odeabank, yenilikçi bankacılık anlayışını yansıttığı 2019 Faaliyet Raporu ile Faaliyet Raporlarının Oscar’ı olarak bilinen dünyanın en büyük uluslararası raporlama yarışması olan ARC Ödülleri’nde, 4 ayrı kategoride ödül aldı.

Odeabank’ın, “Görünenden Fazlası” temasıyla hazırlanan 2019 Faaliyet Raporu, ARC Ödülleri yarışmasında; “İç Tasarım: Bankalar: Uluslararası” ve “Kapak Fotoğrafı/Tasarımı: Bankalar” kategorilerinde “Altın” ödül alırken, “Geleneksel Faaliyet Raporu: Bankalar: Uluslararası” dalında “Gümüş” ve “Baskı & Üretim: Bankalar: Uluslararası” kategorisinde de “Onur” ödülünün sahibi oldu. 

Bağımsız ödül kuruluşu MerComm tarafından bu yıl 34. Kez düzenlenen ve 75’ten fazla ülkeden toplam 1.690 raporun yarıştığı dünyanın en büyük uluslararası raporlama yarışması olan ARC Awards’ta Odeabank, bankacılık alanında Türkiye’den başvuruda bulunan ve 4 kategoride ödül alan tek kuruluş oldu.

İletişim profesyonellerini bir araya getiren, uluslararası prestije sahip ARC Awards, iş ve finans çevrelerinde en önemli ödül törenlerinden biri olarak kabul ediliyor. ARC Awards, yıllık raporlarda mükemmelliği onurlandıran, Faaliyet Raporlarının Oscar’ı olarak nitelendirilen dünyanın en büyük uluslararası yarışmasıdır. Değerlendirmelerde; raporun o yılki hikayesini anlatım biçimi, kullanılan dil, yaratıcılık ve tasarımsal algılanışı gibi kriterler dikkate alınıyor.

İlgili Yazılar