Takip et
Bülten Aboneliği

Teknoloji dünyasından en yeni haberler ve gündem başlıkları e-posta adresinize gelsin.

Koronavirüs döneminde dijital pazarlamanın etkisi arttı

Küresel bir salgın ile tüm çalışanların işlerini, toplantılarını evden yapmasının mümkün olduğunu gördük. Dijitalleşmenin her zamankinden çok konuşulduğu bu süreçte, kurumlar da operasyonlarını dijital ortamda sürdürmenin yollarını arıyor. Bu alanda dönüşümünü gerçekleştiren Micro Focus ise dijital pazarlama çalışmalarının etkisini artırarak, çalışan ve müşterilerini koruduğu gibi, ekosisteme de destek oluyor.

İş dünyasında pandeminin sert etkileri oldu. Tedarik zinciri, lojistik gibi dışa bağımlı alanlarda kesintiler, iş sürekliliğini etkilerken, dijitalleşmeyi tamamlayamamış kurumlar iç iletişimden pazarlamaya, finanstan yönetime kadar birçok departmanda olumsuzluklarla karşılaştılar.

Pazarlamada dönüşümünü gerçekleştiren ve global politikaları gereği uzaktan çalışmanın desteklenmesine yönelik uygulamaları hâlihazırda bulunan Micro Focus ise adaptasyon ve geçiş sürecini kolayca tamamladı. Sürecin en başından bu yana Micro Focus CEO’su Stephen Murdoch ve CMO’su Genefa Murphy tüm ekipleri anlık bilgilendirdiler ve çalışanların kendilerini daha iyi hissedip risk almadan işlerini yapabilecekleri çalışan modellerine geçmelerini önerdiler.

Home office çalışmaya ek olarak, Micro Focus olarak seyahatlerde de düzenlemeye gittik ve her türlü BT desteği için sistemsel değişiklikleri gerçekleştirdik. Uzaktan erişim ve ortak toplantı platformlarımıza ek olarak, sanal bir ekip kurarak müşterilerimize ve iş ortaklarımıza çözüm bilgilendirmesi ve destek süreçlerini başlattık.

Micro Focus’un önceliği her zaman çalışanlarımızın ve müşterilerimizin sağlığı oldu. Hollanda’nın Lahey kentinde gerçekleştirmeyi planladığımız Micro Focus Universe 2020 adlı en büyük etkinliğimizi sadece iki hafta öncesinden “Micro Focus Virtual Universe 2020” adıyla sanal ortama taşıdık. Üç gün sürecek ve 2 bine yakın katılımcının ağırlanacağı etkinlikteki bu değişim son derece kritik bir karardı. Etkinlik, fiziksel hacminden daha büyük bir şekilde, başarıyla tamamlandı.

COVID-19 döneminde işletmelere destek olmanın da önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu bağlamda sadece müşterilerimize değil, tüm ekosisteme elimizden geldiği kadar yardımcı olmak için Load Runner ürünümüzü Temmuz ayı sonuna kadar ücretsiz hale getirdik.

Yük ve performans testi çözümü olan Load Runner, aslında tam da içinde olduğumuz gibi kriz dönemlerinde fayda sağlıyor. Yeni ürün ve hizmetlerin piyasaya sürülme hızı artıyor. Kriz dönemlerinde ise iş sürekliliği açısından belirli hizmetlere olan talebi karşılayabileceğinizden emin olmanız gerekiyor.

Yük ve performans testleri, kalite kontrol süreçlerinin de vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Çok sayıda kullanıcı, bir BT sistemini kısa bir süre bile erişilemez duruma getirdiğinde, ciddi bir emek ve maliyet kaybı yaşanabiliyor. Load Runner, ürün ve hizmetlerinizin gerçek hayat koşullarında nasıl performans sunacağını size gösteriyor. Önceden riskleri görüp, önlem alabilmeyi sağlıyor.

Micro Focus olarak zor günlerden geçtiğimizin bilincindeyiz. Bu bağlamda, dijital pazarlama çalışmalarının sadece bize ve çalışanlarımıza değil, iş ortaklarımıza, müşterilerimize ve ekosistemimize faydalı olduğunu görüyoruz. Bu eşi benzeri görülmemiş zor süreci hep birlikte doğru önlemleri alarak en kısa sürede atlatmayı umut ediyoruz.

İlgili Yazılar
Devamını oku

Marsh Türkiye’ye Yeni Transfer

Marsh Türkiye Kurumsal Müşteriler Departmanı Direktörlüğü’ne Emrah İbrahimoğlu getirildi. Müşterilerinin sektörlerine özel risklerini etkili bir şekilde yönetmeleri için…
Devamını oku

Eticaret ciroları 3 kat arttı

Ticimax E-ticaret Sistemleri Kurucusu Cenk Çiğdemli, e-ticaret yapan binlerce firmanın toplam cirosunun geçen yıla kıyasla 3 kat arttığını…